Home > Splošni pogoji

Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja

Z uporabo spletne trgovine kupec soglaša s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine. Cirrus si prizadeva v okviru spletne trgovine podajati verodostojne informacije o značilnostih in kakovosti izdelkov. Z namenom aktualne vsebine spletne trgovine si Cirrus pridržuje pravico spreminjati vsebino informacij brez predhodnega obvestila.


Veljavnost ponudbe

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene in podatki so informativne narave in se lahko brez predhodne najave spreminjajo. Pridržujemo si pravico do napak, tako pri opisu artiklov kot cenah in prosimo za razumevanje.


Arhiviranje pogodbe

Sklenjena pogodba med naročnikom in prodajalcem se arhivira na sedežu podjetja.

Vsa naročila hranimo 1 leto. Za informacije v zvezi z vašim naročilom in njegovo dostavo nas lahko pokličete tudi na telefonsko številko + 386 (0)3 428 62 30. Pokličete nas lahko od ponedeljka do petka od 8. do 17. ure, v soboto od 9. do 12. ure. Pogodbe in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja . Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti na naslov info@cirrus.si ali pisno na sedež Cirrus, d.o.o.